Vi hämtar inspiration från hela Spanien samt Skandinavien. Vi följer säsongerna och har stora krav på våra råvaror. Även vinerna byts ofta då vi vill ha en levande vinlista som ständigt förnyas och förbättras.
English menu
Klicka här för att se vår vinlista
grillad brioche, lökmajonnäs, picklad jalapeno, citroncest samt rostadlök
regnbågsrom, kimchidressing med lime,
vaccad gurka, yoghurt och friterad kål
Romesco med mandel, isad silverlök, friterad och picklad potatis, smulad fetaost samt chorizokrisp
eldade vikentomater, picklad grön tomat, brödkrisp, schalottenlök och gremolata
vitlökssteka räkor med harissa-majonnäs på smörstekt levain, eldad lardo och picklad lök
cecina de león reserva, chorizo iberico och 23 månader lagrad ekologisk serrano skinka
serveras med riven manchego, oliver och pimientos padrones
pata negra skinka, världens mest exklusiva skinka från den berömda iberico grisen med svarta klövar som är uppfödd på ekollon. Är lagrad minst 36 månader.
Romesco med mandel, isad silverlök, friterad och picklad potatis, smulad fetaost samt chorizokrisp
sotad grön sparris, glacerade gulbetor, friterad jordärtskocka, dragonmajonnäs, eldad sobrasada samt en pata negra sky
basilikasorbet, yoghurtmousse med vanilj, passionfruktscurd samt citronmaräng
Meny 520:-
Dryckespaket 400:-
serveras endast samtliga i sällskapet
picklad rödlök och aioli med fermenterad chipotle
sotad grön sparris, glacerade gulbetor, friterad jordärtskocka, dragonmajonnäs, eldad sobrasada samt en pata negra sky
Sandefjordsås, ramslök, stenbitsrom & avrugakaviar, stekt broccolini, picklad silverlök, friterad lök och citrongelé
friterad zucchini, picklad aubergine, chimichurri med mejram, chilimajonnäs, potatischips samt en kalvsky med dillfrö
stekt hjärtsallad, kaprisdressing, bakad gulbeta, rostade pistagenötter, picklad silverlök, äpple samt riven manchego
marinerade färska jordgubbar, yoghurtsorbet, krossad citroncreme, drömmar, maräng med madagaskar-peppar och tonka
chokladsorbet, bakad chokladkaka, dulce de leche med citron, flingsalt samt kanderade hasselnötter
basilikasorbet, yoghurtmousse med vanilj, passionfruktscurd samt citronmaräng
ostarna varieras dagligen och serveras med membrillo