Vi hämtar inspiration från framförallt Spanien men också Skandinavien och resten av världen och lagar all mat från grunden. Vi följer säsongerna och har stora krav på både våra råvaror och drycker. Vårt mål är att ni ska känna er som hemma på Odengatan 36 och kunna luta er tillbaka, inspireras och njuta av en kväll som påminner om de livfulla tapasbarerna i hjärtat av Madrid. Det handlar inte bara om att äta och dricka – det handlar om att uppleva en känsla av att befinna sig mitt i den spanska värmen & gemenskapen.
Kockarna bestämmer vad ni ska äta, lita på dem. Det blir bra. Fem serveringar. Endast hela sällskapet. Går ej att få vegansk.
pris 750:- per person
tre lagrade ostar som serveras med lökmarmelad, membrillo, päron och fröknäcke
friterade och saltade
crème på sotad roscofflök, gröna tomater, espelletepeppar, vattenkrasse och vitlökssmör
fermenterad chiliaioli, picklad lök
grillad pan cristal, lagrad manchego, vitlök, colgar tomat
gochujang chili, skum på vit soja och ingefära, rättika och sesamfrön
sojamajonnäs, kimchi sesamfrö
friterad potatis, rökt paprika, pipiansås och aioli
sojamarinerad tapioka, friterat rispapper, furikake, rökt majonnäs, brynt smör, råstekt grönkål med yuzu och chili
krispigt stekt fläsksida, jalapeñoglace, majssalsa, poblanosås och lime
tartar på sotad tonfisk, gröna oliver, rökt olivolja, salsa på melon och chili
hasselnötter, apelsinblomshonung, px-vinäger, brynt smör
Lättrökt torkat nötkött, tryffelfärskost, tryffelvinaigrette, riven manchego och gräslök
rostad morotspuré med bränd grädde och chili, grillad gemsallad, smörad hönsbuljong, svartkål, hyvlat äpple
hjortfilé, färsk tryffel, tryffelsky, bakad persiljerot, smörstekt svamp, friterad jordärtskocka, majonnäs smaksatt med svart trumpetsvamp
grillad tomat, eldad lardo, smörad hummerbuljong med koriander och rökt chili, rökt paprika-aioli och pommes allumette
cecina de león reserva, chorizo iberico och 23 månader lagrad ekologisk serrano skinka
serveras med riven manchego, oliver och pimientos padrones
pata negra skinka, världens mest exklusiva skinka från den berömda iberico grisen med svarta klövar som är uppfödd på ekollon. Är lagrad minst 36 månader.
Varm kolasås med korianderfrö, punschglass, päronkompott
körsbärskompott, rostade pistagenötter
basilikasorbet, yoghurtmousse med vanilj, passionfruktscurd samt citronmaräng
bryggkaffe, chockladtryfflar samt 3cl Brandy
tre ostar med membrillo, lökmarmelad, fröknäcke och päron