Vi hämtar inspiration från framförallt Spanien men också Skandinavien och resten av världen och lagar all mat från grunden. Vi följer säsongerna och har stora krav på både våra råvaror och drycker. Vårt mål är att ni ska känna er som hemma på Odengatan 36 och kunna luta er tillbaka, inspireras och njuta av en kväll som påminner om de livfulla tapasbarerna i hjärtat av Madrid. Det handlar inte bara om att äta och dricka – det handlar om att uppleva en känsla av att befinna sig mitt i den spanska värmen & gemenskapen.
Kockarna bestämmer vad ni ska äta, lita på dem. Det blir bra. Fem serveringar. Endast hela sällskapet. Går ej att få vegansk.
pris 685:- per person
tre lagrade ostar som kan variera i säsong. Serveras med lökmarmelad, membrillo, päron och fröknäcke
smörstekta kantareller, grillad spritärta, hummersky smaksatt med krondill
fermenterad chiliaioli, picklad lök
grillad pan cristal, lagrad manchego, vitlök, colgar tomat
Sobrasada-majonnäs, riven getost, banderillas picante, sotad bifftomat och rostade hasselnötter
sojamajonnäs, kimchi sesamfrö
friterad potatis, rökt paprika, pipiansås och aioli
glacerad bakad jordärtskocka, espelette, kantareller, picklad silverlök och ett jordärtskocksskum med brynt smör
krispigt stekt fläsksida, jalapeñoglace, majssalsa, poblanosås och lime
serveras med gazpacho, gröna oliver, rökt olivolja, salsa på melon och chili
Don Ismael, hasselnötter, tryffelhonung, px vinäger, brynt smör
Lättrökt torkat nötkött, tryffelfärskost, tryffelvinaigrette, riven manchego och gräslök
rostad morotspuré med bränd grädde och chili, trattkantareller, smörad hönsbuljong, svartkål, hyvlat äpple
Smashed burger gjord på Secreto Iberico de bellota, lökmajonnäs, picklad jalapêno, briche bröd och riven citron
stekt levainbröd, harissamajonnäs, picklad rödlök och eldad lardo
cecina de león reserva, chorizo iberico och 23 månader lagrad ekologisk serrano skinka
serveras med riven manchego, oliver och pimientos padrones
pata negra skinka, världens mest exklusiva skinka från den berömda iberico grisen med svarta klövar som är uppfödd på ekollon. Är lagrad minst 36 månader.
basilikasorbet, yoghurtmousse med vanilj, passionfruktscurd samt citronmaräng
serveras med blandade sommarbär, jordgubbscoulis, rostade pistagenötter och lättvispad grädde
bryggkaffe, chockladtryfflar samt 3cl Brandy
blåmögelost från Påverås gårdsmejeri i Falköping. mild och mjuk, serveras med lökmarmelad, riven valnöt, päron och granskottssirap