Vi hämtar inspiration från framförallt Spanien men också Skandinavien och resten av världen och lagar all mat från grunden. Vi följer säsongerna och har stora krav på både våra råvaror och drycker. Vårt mål är att ni ska känna er som hemma på Odengatan 36 och kunna luta er tillbaka, inspireras och njuta av en kväll som påminner om de livfulla tapasbarerna i hjärtat av Madrid. Det handlar inte bara om att äta och dricka – det handlar om att uppleva en känsla av att befinna sig mitt i den spanska värmen & gemenskapen.
Kockarna bestämmer vad ni ska äta, lita på dem. Det blir bra. Fem serveringar. Endast hela sällskapet. Går ej att få vegansk.
pris 685:- per person
stekt levainbröd, harissamajonnäs, picklad rödlök och eldad lardo
Smashed burger gjord på Secreto Iberico de bellota, lökmajonnäs, picklad jalapêno, briche bröd och riven citron
Pata Negra, smörstekt brioche, smält lök, tryffelfärskost samt tryffel fårost
Don Ismael, hasselnötter, tryffelhonung, px vinäger, brynt smör
eldat inkokt plommon, chiligelé, schalottenlök, friterad svartkål
pata negra skinka, världens mest exklusiva skinka från den berömda iberico grisen med svarta klövar som är uppfödd på ekollon. Är lagrad minst 36 månader.
cecina de león reserva, chorizo iberico och 23 månader lagrad ekologisk serrano skinka
serveras med riven manchego, oliver och pimientos padrones
basilika majonnäs, kronärtskocka, sardeller, olivolja och gravad citron
friterad jordärtskocka, tryffelemulsion, hyvlad svamp, rostade hasselnötter och lagra parmesan
blomkålskroketter smaksatt med västerbottenost och stekt höstsvamp
jalapeñomajonnäs, picklad grön tomat riven manchego
friterad potatis, rökt paprika, pipiansås och aioli
sojamajonnäs, kimchi sesamfrö
grillat levain, lagrad manchego, vitlök
fermenterad chiliaioli, picklad lök
bakat ägg, tryffelvinaigrette, svampsky, friterad jordärtskocka och lagrad parmesan
Eldad Raf-tomat med jalapeño- majonnäs, friterad panko med chorizo,
vitlöksstekt broccolini, picklad tomat med salvia samt sherryvinägersky
hängmörad 3 veckor. olivolja, vildpeppar och romescosås
basilikasorbet, yoghurtmousse med vanilj, passionfruktscurd samt citronmaräng
färskostglass med vanilj, äppelkompott med brandy, mandelkaka, kolasås, friterad filodeg
ostarna varieras dagligen och serveras med membrillo