Vi hämtar inspiration från hela Spanien samt Skandinavien. Vi följer säsongerna och har stora krav på våra råvaror. Även vinerna byts ofta då vi vill ha en levande vinlista som ständigt förnyas och förbättras.
English menu
Klicka här för att se vår vinlista
grillad brioche, lökmajonnäs, picklad jalapeno, citroncest samt rostadlök
Vit sparris
Pesto på libbsticka, rökt forellrom, sandefjordsås och friterad surkål
Chimichurri med mejram, picklade kumquats med jalapeño, grillad ananas, friterad potatis och espelette
dragonmajonäs, friterad ostronskivling, sotad tomat, queso Mahon och rostad mandel
vitlökssteka räkor med harissa-majonnäs på smörstekt levain, eldad lardo och picklad lök
cecina de león reserva, chorizo iberico och 23 månader lagrad ekologisk serrano skinka
serveras med riven manchego, oliver och pimientos padrones
pata negra skinka, världens mest exklusiva skinka från den berömda iberico grisen med svarta klövar som är uppfödd på ekollon. Är lagrad minst 36 månader.
Chimichurri med mejram, picklade kumquats med jalapeño, grillad ananas, friterad potatis och espelette
eldad Sobrasada, friterad färskpotatis, lagrad manchego, jalapeñomajonnäs, picklad grön tomat, råstekt broccolini, raf-tomat, sky på pata negra och rostad vitlök
basilikasorbet, yoghurtmousse med vanilj, passionfruktscurd samt citronmaräng
Meny 520:-
Dryckespaket 400:-
serveras endast samtliga i sällskapet
från Snake River Farm, Idaho, USA
lökringar, manchego, Olivolja, tomatsallad, tryffelmajonäs och råstekt broccolini
På ben, hängd i 4 veckor……1095:-
Perfekt för 2-4 personer att dela på. Speciellt utvald till bar nombre av vår köttleverantör.
lökringar, manchego, Olivolja, tomatsallad, tryffelmajonäs och råstekt broccolini
eldad Sobrasada, friterad färskpotatis, lagrad manchego, jalapeñomajonnäs, picklad grön tomat, råstekt broccolini, raf-tomat, sky på pata negra och rostad vitlök
Kryddsmör med koriander och bonito, grön sparris, citrongelé, salladslök, musselsås, gröna musslor, fänkålspollen & fänkålscrudité
Lammytterfilé och långkokt lammlägg, bakad getost, vit sparris, friterad quinoa, ramslökskapris, lammsky, picklad aubergine samt friterade nässlor
fårost från Rykets gård, Stora Åby silverlök, brynt smör, grön sparris, picklad färskpotatis, basilikaaioli och rostade pistagenötter
Semifreddo med cava och fläder, lemoncurd, halloncoulis, kaksmulor och vispad grädde
Kokossorbet, dulche de leche, karamelliserad kokos,
mjölkchokladpulver och eldade vita jordgubbar
basilikasorbet, yoghurtmousse med vanilj, passionfruktscurd samt citronmaräng
ostarna varieras dagligen och serveras med membrillo