Vi hämtar inspiration från framförallt Spanien men också Skandinavien och resten av världen och lagar all mat från grunden. Vi följer säsongerna och har stora krav på både våra råvaror och drycker. Vårt mål är att ni ska känna er som hemma på Odengatan 36 och kunna luta er tillbaka, inspireras och njuta av en kväll som påminner om de livfulla tapasbarerna i hjärtat av Madrid. Det handlar inte bara om att äta och dricka – det handlar om att uppleva en känsla av att befinna sig mitt i den spanska värmen & gemenskapen.
Kockarna bestämmer vad ni ska äta, lita på dem. Det blir bra. Fem serveringar. Endast hela sällskapet. Går ej att få vegansk.
pris 685:- per person
go-chu-jang chiliglace, thaibasilika, grillad lime, friterad majs och sesam
stekt levainbröd, harissamajonnäs, picklad rödlök och eldad lardo
Smashed burger gjord på Secreto Iberico de bellota, lökmajonnäs, picklad jalapêno, briche bröd och riven citron
Pata Negra, smörstekt brioche, smält lök, tryffelfärskost samt tryffel fårost
Don Ismael, hasselnötter, tryffelhonung, px vinäger, brynt smör
pata negra skinka, världens mest exklusiva skinka från den berömda iberico grisen med svarta klövar som är uppfödd på ekollon. Är lagrad minst 36 månader.
cecina de león reserva, chorizo iberico och 23 månader lagrad ekologisk serrano skinka
serveras med riven manchego, oliver och pimientos padrones
bakad chawanmushi, beurre blanc, friterad purjolök, dillolja
friterad potatis, dragon, Almenäs-tegel, picklad grön tomat och chili
Bakad endive, hotsauce glace, inkokta fikon, grillat talg, friterat matvete och getostyoghurt
friterad potatis, rökt paprika, pipiansås och aioli
grillat levain, lagrad manchego, vitlök
fermenterad chiliaioli, picklad lök
pumpagnocchi, tryffelvinnaigrette, gruyereost, libbsticka, brynt smör och grönkål
Eldad Barbastrotomat med jalapeño- majonnäs, friterad panko med chorizo,
vitlöksstekt broccolini, picklad tomat med salvia samt sherryvinägersky
Bar Nombres olivolja, vildpeppar, eldad sallad och romescosås
basilikasorbet, yoghurtmousse med vanilj, passionfruktscurd samt citronmaräng
Kaffeglass, havtornscrème, saltrostade macadamianötter. skum på vit choklad samt krispiga kakaonibs
bryggkaffe, chockladtryfflar samt 3cl Brandy
ostarna varieras och serveras med hemkokt membrillo-marmelad