Vi hämtar inspiration från hela Spanien samt Skandinavien. Vi följer säsongerna och har stora krav på våra råvaror. Även vinerna byts ofta då vi vill ha en levande vinlista som ständigt förnyas och förbättras.
English menu
Klicka här för att se vår vinlista
grillad brioche, lökmajonnäs, picklad jalapeno, citroncest samt rostadlök
smörstekt kavring, getostcrème, vinaigrette på timjan och smält lök, friterad kapris och apelsinblomshonung
rökt majspurè, shiitakesvamp med soya och ingefära, picklade kumquats och friterat rispapper
dragonmajonäs, friterad ostronskivling, sotad tomat, queso Mahon och rostad mandel
vitlökssteka räkor med harissa-majonnäs på smörstekt levain, eldad lardo och picklad lök
cecina de león reserva, chorizo iberico och 23 månader lagrad ekologisk serrano skinka
serveras med riven manchego, oliver och pimientos padrones
pata negra skinka, världens mest exklusiva skinka från den berömda iberico grisen med svarta klövar som är uppfödd på ekollon. Är lagrad minst 36 månader.
rökt majspurè, shiitakesvamp med soya och ingefära, picklade kumquats och friterat rispapper
eldad Sobrasada, friterad potatiskrutong, lagrad manchego, jalapeñomajonnäs, picklad grön tomat, råstekt broccolini, raf tomat samt sky på patanegra och rostad vitlök
basilikasorbet, yoghurtmousse med vanilj, passionfruktscurd samt citronmaräng
Meny 520:-
Dryckespaket 400:-
serveras endast samtliga i sällskapet
picklad rödlök och aioli med fermenterad chipotle
Wagyu Picanha från Westholme i Australien med marmoreringsgrad 8+
lökringar, manchego, Olivolja, tomatsallad, tryffelmajonäs och råstekt broccolini
Svensk Hängmörad entrecote 900g hängd i 4 veckor
Perfekt för 2-4 personer att dela på. Speciellt utvald till Bar Nombre av vår köttleverantör.Hängmörad i 4 veckor.
lökringar, manchego, Olivolja, tomatsallad, rökt paprika aioli och råstekt broccoli
eldad Sobrasada, friterad potatiskrutong, lagrad manchego, jalapeñomajonnäs, picklad grön tomat, råstekt broccolini, raf tomat samt sky på patanegra och rostad vitlök
sotad Spetskål, salladsknyte fyllt med krabba och ingefära, soja, yuzupicklad fänkål, brynt smörskum med soja och sesamolja, kicmchisesamfrön
bakad jordärtskocka, picklade kantareller, anklever, smörad kalvsky smaksatt med fermenterade plommon, friterad gyoza, riven tryffelmanchego, majonnäs med rökt soja
tryffel, brynt smör vinaigrette med hasselnötter och honung, riven lagrad manchego, smörad buljong på rökta champinjoner samt picklad silverlök
smörstekt sockerkaka, marmelad på bergamotte-citron, sultanrussin, px vin och rostad vit choklad och apelsincrisp
chokladsorbet, bakad chokladkaka, dulce de leche med citron, flingsalt samt kanderade hasselnötter
basilikasorbet, yoghurtmousse med vanilj, passionfruktscurd samt citronmaräng
ostarna varieras dagligen och serveras med membrillo