Vi hämtar inspiration från framförallt Spanien men också Skandinavien och resten av världen och lagar all mat från grunden. Vi följer säsongerna och har stora krav på både våra råvaror och drycker. Vårt mål är att ni ska känna er som hemma på Odengatan 36 och kunna luta er tillbaka, inspireras och njuta av en kväll som påminner om de livfulla tapasbarerna i hjärtat av Madrid. Det handlar inte bara om att äta och dricka – det handlar om att uppleva en känsla av att befinna sig mitt i den spanska värmen & gemenskapen.
Kockarna bestämmer vad ni ska äta, lita på dem. Det blir bra. Fem serveringar. Endast hela sällskapet. Går ej att få vegansk.
pris 685:- per person
stekt levainbröd, harissamajonnäs, picklad rödlök och eldad lardo
Smashed burger gjord på Secreto Iberico de bellota, lökmajonnäs, picklad jalapêno, briche bröd och riven citron
långkokt ibericokind, smörstekt brioche, smält lök och tryffelfärskost
Don Ismael, hasselnötter, tryffelhonung, px vinäger, brynt smör
pata negra skinka, världens mest exklusiva skinka från den berömda iberico grisen med svarta klövar som är uppfödd på ekollon. Är lagrad minst 36 månader.
cecina de león reserva, chorizo iberico och 23 månader lagrad ekologisk serrano skinka
serveras med riven manchego, oliver och pimientos padrones
rimmad sotad ämnesgurka, kärnmjölk fermenterad jalapeño, koriander, gräddfil samt picklad avocado
forellrom, brynt smörskum, citronpicklad fänkål, vispad creme fraiche, dill
ett grillat pan cristalbröd, tomatsalsa, blekselleri, fänkål, aioli samt citron
friterad potatis, rökt paprika, pipiansås och aioli
grillat levain, lagrad manchego, vitlök
sojamajonnäs, kimchi sesamfrö
fermenterad chiliaioli, picklad lök
skummad sparrissås med cava och gröna ärtor, aioli samt ett fräs på mandlar, pimientos, oliver och dill
lätt eldad wagyu från Kagoshima, Japan. enrisrökt sojaglace, picklad shimej, friterad enoki, yuzumajonnäs, shisoblad och rostat bovete
råstekt spetskål, vinaigrette med semitorkade tomater, friterade potatischips, grillmajonnäs, picklad färskpotatis med dragon och chipotlesky
basilikasorbet, yoghurtmousse med vanilj, passionfruktscurd samt citronmaräng
vispad pannacotta med tonkaböna och citrongräs, färskostglass med vanilj, Gariguette jordgubbar, Amaretto och kola krisp
bryggkaffe, chockladtryfflar samt 3cl Brandy
ostarna varieras och serveras med hemkokt membrillo-marmelad